Thema’s & activiteiten

Thema's

Bij Bly! werken we thematisch. Dit wil zeggen dat we in onze activiteiten structuur aanbieden door volgens bepaalde thema’s te werken: herfst, winter, lente, zomer, maar ook aan Sinterklaas, Kerstmis, Carnaval en Pasen besteden wij aandacht. 

Buiten

Het buiten zijn neemt een belangrijke plaats in bij Bly! Zomer, herfst, winter en lente: we willen zoveel mogelijk buiten zijn. We hebben dan ook een uitdagende buitenruimte, zowel afgezonderd voor de baby’s, als voor de oudere kinderen. Hier kunnen ze ontdekken, spelen en kind zijn.

Van ravotruimte en poppenhoek tot hippe snoezelruimte

Naast de gezamenlijke activiteiten is er dagelijks veel tijd om vrij te spelen, zodat de kinderen zelf op ontdekking kunnen gaan. Ons spel- en ontwikkelingsmateriaal is niet standaard, waardoor we een beroep doen op de fantasie van elk kind. Daarnaast hebben we diverse speelplekken en themahoeken bij Bly!, welke kinderen de mogelijkheid geven alleen of in kleinere groepjes te spelen: de poppenhoek, de ravotruimte, en de snoezelruimte. Tenslotte neemt de ruimte een belangrijke plek in bij de ontwikkelingsstimulering: spiegels, foto’s, documentatieplekken…er is zoveel om te ontdekken!

 

Uw kind aanmelden bij ons?

Vul dan ons online inschrijfformulier in! Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Twijfelt u nog en wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? Vraag dan een rondleiding aan door contact met ons op te nemen!