Oudercommissie

Onze pedagogisch medewerkers staan open voor vragen en suggesties van ouders en vinden een goede communicatie en betrokkenheid erg belangrijk. De oudercommissie van Bly! vormt een belangrijke schakel tussen ouders en opvang. 
 
Mocht je vragen hebben of meer informatie willen. Aarzel dan niet om contact op te nemen! (oudercommissie.bly@gmail.com) 

De oudercommissie stelt zich graag voor..

Mariëlle Visser

Hoi! Ik ben Mariëlle Visser, al 15 jaar samen met Frank, en trotse mama van Rens (2019) en Liza (2021).

Ik werk als teamleider op de afdeling Beeldvorming van het Maastricht UMC+. Rens speelt al ruim 2 jaar met veel plezier bij Bly! op de woensdag en vrijdag, en sinds kort gaat zijn kleine zusje ook mee! We draaien dus al een tijdje mee bij Bly! en daarom heb ik besloten me aan te melden.

Ik ben creatief en graag bezig met optimaliseren. Op deze manier hoop ik iets bij te kunnen dragen aan de oudercommissie!

Kevin van de Bergh

Ik ben Kevin van de Bergh, geboren in 1985, getrouwd met Stephanie en trotse vader van Sil (2018) en Kas (2020). Samen wonen we in Maasniel. Sil en Kas zijn elke maandagmiddag en vrijdag bij Bly!

Ik ben werkzaam als fysiotherapeut/manueel therapeut en mede-eigenaar van een aantal fysiotherapiepraktijken in de gemeente Roerdalen. 

Omdat wij als ouders graag betrokken zijn bij zaken waar onze kinderen bij betrokken zijn heb ik besloten me aan te melden voor de oudercommissie. Op deze manier hoop ik mee te kunnen denken en helpen daar waar mogelijk. 

 

Marieke Raijmakers

Hoi! Ik ben Marieke Raijmakers en sinds kort kom ik wekelijks bij Bly!
Ik ben getrouwd met Kristel en samen met onze kinderen Elif en Diaz wonen we in ‘Neel’. Ik werk als coördinator bij Buurtgezinnen en in mijn vrije tijd hou ik van bakken en gezellige dingen doen met de kinderen en met vrienden.
Wij zijn heel enthousiast over Bly! en ik vind het leuk om in de oudercommissie te mogen mee denken.

René Seuren

Ik ben René Seuren. Samen met Tessa en onze zonen Mees en Daaf wonend in Maasniel. Ik werk als adviseur leren en ontwikkelen bij Proteion en In mijn vije tijd speel ik padel. Ook onderneem ik graag leuke dingen met ons gezin. Mees komt inmiddels ruim twee jaar bij Bly! en Daaf begint er binnenkort aan zijn avontuur.
Wij zijn enthousiast over Bly! en dragen graag een steentje bij. Als lid van de oudercommissie hoop ik dit te kunnen doen.

Dominika Pintér

Hoi! Mijn naam is Dominika. Ik ben 26 jaar en woon samen met Jeroen en onze dochter, Amicia (2023), in Roermond. Amicia gaat elke maandag en woensdag naar de opvang en daar is ze heel Bly! mee. 
Ik ben als ontwerpster afgestudeerd, tatoeëer in mijn vrije tijd, maar op het moment werk ik in de management. 
Met mijn creativiteit en betrokkenheid hoop ik met jullie allemaal mee te gaan denken, om alle kids en ouders Bly! te houden. 

Uw kind aanmelden bij ons?

Vul dan ons online inschrijfformulier in! Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Twijfelt u nog en wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? Vraag dan een rondleiding aan door contact met ons op te nemen!