Bly! kinderopvang heeft een oudercommissie. Deze oudercommissie behartigt de belangen van zowel de kinderen, als de ouders en is een belangrijke schakel tussen de ouders, de vestiging en Bly! in het geheel. De commissie denkt mee over onderwerpen die de vestiging betreffen, signaleert en toetst en is daarnaast een belangrijke informatiebron voor de locatiemanager, leidsters en pedagogisch medewerkers.
 
Mocht je vragen hebben of meer informatie willen. Aarzel dan niet om contact op te nemen! (oudercommissie.bly@gmail.com) 

De oudercommissie

Irene Frencken

Ik ben Irene Frencken (1988) en de trotse (bewust alleenstaande) mama van Vayèn (2014) en Nova (2018). Nova speelt op woensdag en donderdag bij Bly.

Wij zijn inmiddels al ruim 6 jaar bekend met Bly! en ‘de juffies’. 

Sinds 2017 ben ik lid van de oudercommissie van Bly!, ik vind het leuk om mee te denken over alles wat er komt kijken bij de opvang van onze kindjes!

Ik ben 3 dagen per week werkzaam als kinderergotherapeute in een vrijgevestigde praktijk, hier zie ik kinderen in verschillende leeftijden en met verschillende hulpvragen.

Ook vanuit deze hoek is het denk ik leuk mee te kijken naar de activiteiten, bezigheden en het beleid binnen Bly!

Kevin van de Bergh

Ik ben Kevin van de Bergh, geboren in 1985, getrouwd met Stephanie en trotse vader van Sil (2018) en Kas (2020). Samen wonen we in Maasniel. Sil en Kas zijn elke maandagmiddag en vrijdag bij Bly!

Ik ben werkzaam als fysiotherapeut/manueel therapeut en mede-eigenaar van een aantal fysiotherapiepraktijken in de gemeente Roerdalen. 

Omdat wij als ouders graag betrokken zijn bij zaken waar onze kinderen bij betrokken zijn heb ik besloten me aan te melden voor de oudercommissie. Op deze manier hoop ik mee te kunnen denken en helpen daar waar mogelijk. 

 

Marieke Raijmakers

Hoi! Ik ben Marieke Raijmakers en sinds kort kom ik wekelijks bij Bly!
Ik ben getrouwd met Kristel en samen met onze kinderen Elif en Diaz wonen we in ‘Neel’. Ik werk als coördinator bij Buurtgezinnen en in mijn vrije tijd hou ik van bakken en gezellige dingen doen met de kinderen en met vrienden.
Wij zijn heel enthousiast over Bly! en ik vind het leuk om in de oudercommissie te mogen mee denken.

Uw kind aanmelden bij ons?

Vul dan ons online inschrijfformulier in! Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Twijfelt u nog en wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? Vraag dan een rondleiding aan door contact met ons op te nemen!