Voor ouders

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de kinderen zich welkom voelen bij Bly!, maar hetzelfde geldt ook voor de ouders. Onze medewerkers nemen vragen, wensen of suggesties dan ook altijd serieus. Natuurlijk staat het belang van het kind daarin centraal. Omgekeerd zullen de medewerkers bij de ouders navragen wat het kind thuis gewend is en wat de persoonlijke voorkeuren zijn, zodat hierop, indien mogelijk, ingespeeld kan worden. 

Er is altijd tijd voor een persoonlijke overdracht. Nooit een gehaast gevoel en altijd even vriendelijk.

Ouders nemen dus een belangrijke plek in bij Bly! Zij hebben op de eerste plaats dagelijks contact met medewerkers tijdens breng- en haalmomenten en dit geeft hen de mogelijkheid informatie uit te wisselen. Tijdens deze momenten werken de ouders samen met de leidsters om de overgang voor het kind zo soepel mogelijk te maken. Bij binnenkomst kan het kind rustig afscheid nemen van de ouders en bij vertrek ook van de leidsters. 

Ook krijgen ouders aan het einde van de dag mondelinge informatie over hun kind. Bij Bly! vertellen we over hoe een kind heeft gegeten, gedronken en geslapen en hoe het met verschoningen is gegaan. Maar we benoemen ook de emoties: heeft het plezier gehad? En welke activiteiten hebben wij die dag ondernomen? Deze informatie is voor ouders ook terug te vinden in het heen-en weer schriftje dat bijgehouden wordt van alle kinderen.

Vragen? Bel of mail ons!

Uw kind aanmelden bij ons?

Vul dan ons online inschrijfformulier in! Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Twijfelt u nog en wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? Vraag dan een rondleiding aan door contact met ons op te nemen!