Team

Om de continuïteit en de veiligheid te waarborgen werken onze pedagogisch medewerkers op een vaste stamgroep en zo veel mogelijk op vaste dagen. 

Wij stellen ons graag voor...

Vanaf dag 1 werk ik, met ongelofelijk veel plezier, bij Bly! en hoop samen met mijn team alle kinderen en ouders een vertrouwde plek te bieden.
 
Ieder kind is uniek en ik zie het als een uitdaging om alle kinderen in een vertrouwde omgeving te stimuleren in hun ontwikkeling.
 

Elk kind is bijzonder, op een eigen manier. Samen gaan we dit avontuur aan met een beetje gekkigheid en heel veel plezier!

Een vertrouwde en uitdagende omgeving creëren waar kindjes, groot en klein, samen mogen spelen, leren en ontdekken; dat is waar ik energie van krijg!

Elk kind is uniek en elk kind heeft talenten. Ik vind het dan ook belangrijk dat elk kind de ruimte krijgt om zich op zijn eigen tempo te kunnen ontwikkelen.
 

Het jonge kind mogen verzorgen en zien groeien, daar krijg ik energie van. Het is voor mij elke dag een feestje om bij Bly! te werken. De kleinschaligheid en het persoonlijk contact, zowel met kindjes als met ouders vind ik heel prettig. Wanneer de kindjes vrolijk weer naar huis gaan, is mijn dag geslaagd!

Ik vind het super leuk om samen met de kinderen creatief bezig te zijn en ze te zien groeien in hun ontwikkeling!

 
 

Ik werk met veel plezier bij Bly! De kinderen toveren elke dag weer een lach op mijn gezicht. Ze zien uitgroeien tot elk een uniek eigen mensje is wat het werken in de kinderopvang zo speciaal maakt.

Mijn doel is om samen met de ouders te zorgen voor een fijne overgang tussen thuis en Bly!, zodat de kinderen zich in een vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen.
 
Het mooiste aan dit werk is dat ik op een spelende en creatieve manier kan bijdragen aan de voorbereiding op de toekomst van de kinderen. 
 
Het mooie aan ons vak vind ik dat we, in goede samenspraak met ouders, een warme en vertrouwde omgeving kunnen bieden aan elk kindje, zodat het zich kan ontwikkelen tot zijn eigen ik.
 

Ik word er Bly! van als ik kindjes spelend iets zie leren. Soms lekker een beetje gek doen maakt mijn dag compleet! 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Op een speelse, creatieve en leuke manier de kindjes iets leren daar word ik Bly! van.
 

Ik vind het mooi hoe elk kind zijn of haar ‘eigen ik’ aan mij laat zien. Daarbij word ik erg enthousiast van wat een kind, hoe jong dan ook, al allemaal kan!

Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier & tempo en om daar onderdeel van te zijn maakt mij Bly!

Ik ondersteun het team bij alle huishoudelijke taken. Een knuffel van de kindjes tussendoor maakt mijn werk zo speciaal! 
 
 
 

Uw kind aanmelden bij ons?

Vul dan ons online inschrijfformulier in! Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Twijfelt u nog en wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? Vraag dan een rondleiding aan door contact met ons op te nemen!