Visie

Kinderen ontwikkelen zich, dat staat vast. Maar kinderen kunnen ook gestimuleerd, ondersteund en begeleid worden in hun ontwikkeling en dat is hetgeen Bly! dagelijks doet. 
 
Elk kind ontwikkelt zich echter op een ander tempo en op zijn eigen manier en hierop wordt ingespeeld door onze pedagogisch medewerkers. Wij houden te allen tijde rekening met het ontwikkelingsniveau en de belevingswereld van het individuele kind en dagen het kind uit in zijn ontwikkeling door optimaal gebruik te maken van de uitdagende ruimten en door het afwisselende activiteiten- en materiaalaanbod. 
 
Een basis van welbevinden en betrokkenheid is noodzakelijk voor een optimale ontwikkeling en hieraan schenkt Bly! dan ook ruime aandacht. De kinderen moeten lekker in hun vel zitten en met plezier naar Bly! gaan, pas dan kan de ontdekkingstocht beginnen!

Uw kind aanmelden bij ons?

Vul dan ons online inschrijfformulier in! Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Twijfelt u nog en wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? Vraag dan een rondleiding aan door contact met ons op te nemen!