Over ons

Het uitgangspunt van Bly! is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang, waarin het spelenderwijs stimuleren van de algehele ontwikkeling van uw kind centraal staat.

Daarbij streeft Bly! ernaar dat uw kind vrolijk binnenkomt en aan het eind van de dag weer vrolijk naar huis gaat. Dit willen wij bereiken door onze toegewijde leidsters en de huiselijke, avontuurlijke en uitdagende binnen- en buitenruimten in combinatie met onze unieke en verantwoorde pedagogische visie.
 
Een kind moet kind kunnen zijn en dat kan bij Bly!

De meiden heten ons direct welkom en je voelt je gezien. Er is altijd ruimte voor een praatje en niks is teveel!

Bly! vangt kinderen op in twee verticale groepen. Dit wil zeggen dat kinderen van verschillende leeftijden in een groep geplaatst worden, zodat ze van en met elkaar leren. Er zijn, zoveel mogelijk, vaste leidsters per groep aanwezig. Op deze manier kan er gemakkelijk een vertrouwensband worden opgebouwd tussen leidsters, ouders en kinderen.
 
Aan de zijkanten van het pand zijn uitdagende buitenruimten: een tuin is speciaal ingericht voor de allerkleinsten waar zij rustig kunnen kruipen, liggen en zitten, de oudere kinderen kunnen in de tuin aan de andere zijde op ontdekkingstocht gaan.

Uw kind aanmelden bij ons?

Vul dan ons online inschrijfformulier in! Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Twijfelt u nog en wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? Vraag dan een rondleiding aan door contact met ons op te nemen!