Mediavrij

Bij Bly! geloven wij in mondelinge communicatie, Bly! is dan ook bewust volledig mediavrij. Tijdens het werken op de groepen worden geen tablets, Ipads, telefoons of TV’s gebruikt. Bij Bly! wordt ook geen Facebook, Instagram of een andere vorm van social media gebruikt om bijv. foto’s te delen met ouders. 
 
Foto’s, welke gemaakt worden tijdens het spelen bij Bly!, worden gedeeld met ouders via Dropbox. Ouders ontvangen een link om deze te kunnen bekijken. Wanneer ouders hun kindje inschrijven bij Bly! geven zij toestemming of hun kindje al dan niet op de foto mag. Hier houden wij vervolgens rekening mee.
 
Overdrachten met ouders vinden tijdens breng- en haal momenten mondeling plaats. Tevens kunnen ouders de terugkoppeling over de dag op papier nalezen in de kindgebonden heen-en-weer schriftjes. Wanneer tussentijds iets aan de hand is, bellen we de ouders van desbetreffend kind. Zo blijven we mondeling in contact. Ouders mogen zelf gedurende de dag ook gerust contact opnemen met één van de juffen van Bly! om te informeren hoe het met hun kindje gaat. 
 
Overdrachten tussen begeleidsters onderling vinden zowel mondeling als op papier plaats. Belangrijke dingen, die hebben plaatsgevonden, worden mondeling gecommuniceerd en genoteerd in een communicatieschrift, welke bewaard wordt in de groep.

Uw kind aanmelden bij ons?

Vul dan ons online inschrijfformulier in! Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Twijfelt u nog en wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? Vraag dan een rondleiding aan door contact met ons op te nemen!